Relax dagje

sauna

Een relax dagje

 (sauna etc.)

Voor de een is een dagje uit, lekker de hele dag fietsen en voor de ander is dat een dagje sauna. Wellnessresort Sittard beloofd de bezoekers het ultieme genieten in de sauna, lekker eten en een overnachting in een nabijgelegen hotel. Er zijn tal van arrangementen die voor ieder persoon het juiste relaxdagje kan betekenen.

Dagje uit in Sittard

Ben je van plan om van je relaxdagje een heel weekend te maken? Sittard biedt de mogelijkheid om een dag uitgebreid het wellnessresort te bezoeken maar heeft ook nog andere mogelijkheden. Limburg is een prachtig gebied waar je kunt wandelen en fietsen. Wel is het verstandig om een goede fiets te huren, misschien zelfs wel een elektrische bike. De heuvelachtige gebieden zijn prachtig maar wel zwaar om er doorheen te fietsen. De wat oudere mens gebaat bij een elektrische fiets.

Dagje uit in Sittard

Cultuur snuiven

Elke dag bewegen helpt enorm om jezelf fit en lenig te voelen. Je hoeft absoluut niet naar de fitness. Bewegen kan in je dagelijkse patroon worden ingecalculeerd. Ga wandelen, fiets naar je werk, ga voetballen met je kinderen en neem eens wat vaker de trap.

Sittard
Sittard

De dagelijkse sleur

Door af en toe aan de dagelijkse sleur te ontsnappen, is een dag winkelen voor veel vrouwen een heerlijke bezigheid. Wil je echter samen met je partner een uitgebreid belevenisprogramma, dan is een bezoek aan een mooie spa voor beiden de juiste keus. Het is heerlijk om samen met je partner te kunnen beschikken over warme sauna’s, een zwembad en stoombaden. Heb je de hele dag genoten van de warmte dan is het prettig ’s avonds gebruik te maken van een heerlijk driegangenmenu in het restaurant