Wil jij ook die overtollige kilo’s kwijt raken, maar ben je na tal van pogingen een beetje de moed verloren? Met een dieetschema op maat bereik je niet alleen sneller je doel, je zult ook een blijvend resultaat ondervinden. Niet omdat dit dieet op zich zo speciaal is, maar omdat de kracht zit in het veranderen van je gewoontes.
Wil je wat gewicht verliezen? Stap dan af van het idee dat je jezelf moet uithongeren en elke dag uren in de gym moet vertoeven. Gezonde en evenwichtige voeding en voldoende beweging, zullen je versteld doen staan van het resultaat.

Hoe het werkt

Je eigen dieetschema opstellen, klinkt goed toch? En het is ook echt zo.
Als je kunt eten wat je echt lekker vindt, zal het afvallen niet als een dieet aanvoelen en kun je het ook veel makkelijker kunnen volhouden. Dit is dan ook meteen het uitgangspunt.
Het principe is eenvoudig. In een eerste stap ga je zelf aangeven wat je lekker vindt, zo is er de keuze tussen vooral vlees, vooral vis of vegetarisch. Na het ingeven van je persoonlijke gegevens zoals lengte, gewicht, geslacht en activiteitsniveau, word je doorgestuurd naar de betaalomgeving. Is je betaling gelukt? Binnen de 30 minuten krijg je in je mailbox een persoonlijk dieetschema en kun je van start gaan, ook tijdens de weekends en op feestdagen.
Met vijf tot zes maaltijden per dag, is honger binnen deze manier van leven niet aan de orde. De hele dag door heb je een voldaan gevoel, heb je voldoende energie om je activiteiten uit te voeren en voel je je fitter dan ooit.
Na een tot twee weken, kun je al genieten van het resultaat en zal ook je omgeving je evolutie beginnen opmerken.

Ben jij ook die eindeloze dieetpogingen die tot niets leiden beu en wil je een manier vinden die ook voor jou echt werkt? Bestel het dieetschema en zie dat dit echt het verschil maakt.
Als je je doel bereikt hebt, kun je het schema nog steeds als leidraad gebruiken om die gezonde levensstijl verder aan te houden.