Als startup is het belangrijk om op te vallen bij potentiële klanten, investeerders en partners. Eén van de manieren waarop je dit kunt doen, is door bedrukte giveaways uit te delen. Maar wat zijn nou de leukste giveaways voor een startup? In deze blog geef ik je inspiratie.

  1. Pennen

Een simpele maar effectieve giveaway zijn bedrukte pennen. Iedereen heeft wel eens een pen nodig en als deze dan ook nog eens bedrukt is met het logo van jouw startup, wordt jouw naam telkens weer herinnerd door prospects én bestaande klanten. Kies voor een opvallende kleur of een leuk design voor extra impact. Als het op pennen aankomt, kan je het qua budget zo gek maken als je zelf wilt. Van goedkope pennetjes, tot luxe merkpennen, het kan allemaal!

  1. Notitieboekjes

Notitieboekjes zijn altijd handig om ideeën in op te schrijven, aantekeningen te maken of gewoon om iets op te krabbelen. Ook hier geldt dat het bedrukken met jouw logo zorgt voor extra naamsbekendheid. Kies voor een compact formaat dat makkelijk mee te nemen is, bijvoorbeeld in een tas of een broekzak.

  1. Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn kleine items die veel worden gebruikt. Daarom zijn ze ook perfect om te bedrukken met het logo van jouw startup. Zo wordt jouw naam telkens weer gezien en blijft het hangen (letterlijk en figuurlijk). Leuke giveaways, die ook nog eens relatief goedkoop te bedrukken zijn. Win-win!

  1. Telefoonhoesjes

Als jouw startup zich richt op de tech industrie, zijn bedrukte telefoonhoesjes een perfecte giveaway. Niet alleen beschermt het de telefoon van de ontvanger, ook jouw naam wordt op een subtiele manier gepromoot. Telefoonhoesjes zijn niet alleen geschikt voor de tech industrie, maar eigenlijk voor elke branche: smartphones worden immers veel gebruikt, dus de ontvanger zal vaak in aanraking komen met jouw logo.

  1. T-shirts

Als je écht impact wilt maken, kies dan voor bedrukte T-shirts. Hiermee geef je niet alleen een giveaway, maar ook een kans om ambassadeurs voor jouw startup te creëren. Als mensen jouw T-shirt dragen, worden zij een walking advertisement.

Kortom, giveaways bedrukken voor jouw startup is altijd een erg goed idee. Gebruik deze inspiratie om jouw eigen bedrukte giveaways te creëren en zo de naamsbekendheid van jouw startup te verhogen. Vergeet niet om creatief te zijn en te kiezen voor iets dat past bij jouw startup en doelgroep. Veel succes!