Wanneer je zeker weet dat je graag jaloezieën wilt hebben in jouw interieur kan je natuurlijk nog kiezen uit materiaal en kleur. En dan is er nog een keuze dat je ze ook op maat kan laten maken zodat je ook de juiste jaloezieën hebt die goed passen.

Houten Jaloezieën op maat

Wanneer je interieur stoer of een natuurlijke uitstraling heeft zijn houten jaloezieën een mooie toevoeging. De lamellen van de houten jaloezieën zijn 50mm breed en kan je dan ook gemakkelijk kantelen waardoor je zelf de lichtinval en de privacy in je ruimte kan bepalen. Ze zijn dus zeker wel perfect voor de woonkamer of slaapkamer. Door de houten Jaloezieën krijg je ook een rustieke en luxe uitstraling in elke ruimte waar je ze hangt.

Elke jaloezie is afgewerkt met een houten profiel en worden dan ook op maat gemaakt. De beschikbare maten zijn tot 240 cm breed en 270 cm hoog. Daarom kunnen de jaloezieën ook zeker gebruikt worden voor alle ramen en deuren. De houten jaloezieën zijn gemaakt van lindenhout. Ook hebben ze een optrekkoord en tuimelkoord. Daardoor kan je de jaloezieën eenvoudig bedienen en op die manier de lichtinval en privacy bepalen.

Keus in ladderband of ladderkoord

De jaloezieën hebben alleen ene ladderband of ladderkoord waar je uit kan kiezen. De ladderkoord is de standaarduitvoering die altijd bij de jaloezieën zit. De ladderband is een luxere uitvoering en uitstraling. Deze heeft aan beide kanten stof lopen van boven naar beneden waardoor de gaatjes in de jaloezieën bedekt zijn. Dit zijn de gaatjes die de jaloezieën bij elkaar houden. Doordat de ladderband het aanzicht heeft van een ladder vanaf de zijkant is het daar naar vernoemd.

Aluminium jaloezieën op maat

Door aluminium jaloezieën in je woning te nemen krijg je een strakke en luxe stijl. Ze zijn natuurlijk functioneel maar het is ook een toevoeging aan je interieur. Ze dienen om fel licht buiten te houden en minder inkijk te geven vanaf buiten. Over het algemeen worden de aluminium jaloezieën in de woonkamer gebruikt. Er is een ruim aan bod in kleur en opties van aluminium jaloezieën. De lamelbreedte is van 25mm tot 50mm en worden op maat gemaakt in breedte en hoogte. De maat van je raam maakt dus helemaal niets uit, die worden dan op maat gemaakt zodat het precies in of voor je kozijn passen.

Kleuren en sfeer

Er is een ruim assortiment in kleur voor de aluminium jaloezieën waardoor jezelf kan bepalen welke kleur en soort past in jouw interieur. Je kunt een moderne, luxe en strakke sfeer maken met de aluminium jaloezieën. Ook zijn er verschillende uitvoeringen zoals glans, mat of geperforeerd. Dus ook wat betreft materiaal kan het prima in je interieur passen.

Vochtbestendig en schoonmaak en onderhoud

Bijna alle aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en ideaal voor vochtige ruimtes. Ze zijn roestvrij en gaan daarom ook lang mee en goed te gebruiken in badkamer of keuken.  Ze zijn tevens eenvoudig schoon te maken door een plumeau of zachte borstel te gebruiken. Wanneer ze dan toch hardnekkig vies zijn, kan je de lamellen sluiten en schoonmaken met een vochtige doek en een beetje schoonmaakmiddel.