Misschien is het Valentijn, is één van jullie jarig, of is het jullie anniversary. Wat de reden ook is, jullie willen een romantisch avondje thuis. In dit artikel geven we je een aantal tips om daar het uiterste uit te halen.

Spa avond

Er is niets zo romantisch als samen naar de wellness. Ook als je thuis wilt blijven kun je er een romantische avond van maken. Haal een paar maskertjes, wat massageolie en laat je bad lekker vollopen. Wil je hier een wekelijkse gelegenheid van maken en lekker uitbreiden? Kijk dan eens naar de jacuzzi’s en sauna’s van Elite Wellness. Zo til je je wellnessavondje naar een heel nieuw niveau.

Samen koken

Waarschuwing: als een van jullie een beetje bazig of een control freak is in de keuken, is dit misschien niet de beste optie om te doen! Zoek een recept waar jullie beiden gek op zijn en spring samen in de keuken om dat te gaan maken. Maak een lekker luxe gerecht en eventueel ook een voor of nagerecht. Haal een lekkere fles wijn, leg jullie telefoons aan de kant, zet een zwoel muziekje op en geniet van een lekker lang diner met elkaar.

Online dansles

Dansen met je partner is enorm romantisch. Er zijn niet voor niets zoveel Disneyfilms die eindigen met een dansscène (Belle en het Beest, Doornroosje, Assepoester). Op YouTube zijn er meer dan genoeg tutorials te vinden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe jullie samen kunnen dansen. Er zijn ook enorm veel verschillende dansen, dus ook hier kun je een wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse activiteit van maken, waarbij je dus iedere keer samen een nieuwe dans leert. 

Good old game night

Tja, niet iedereen is er fan van, maar ook heel veel mensen wel: spelletjes. En dan bedoelen we geen games zoals Call of Duty, maar spelletjes zoals Ganzenbord, Yahtzee, Scrabble en Rummikub (en eventueel Mario Kart op de Wii). Zo heb je gegarandeerd een leuke avond!

Praat met elkaar

Leg jullie telefoons weer in de kast, zet een achtergrondmuziekje aan, schenk twee glazen wijn in en pak een lijst met Pickwick thee vragen of kletspot vragen erbij. Om de beurt mogen jullie een vraag aan elkaar stellen en die moeten jullie vervolgens allebei beantwoorden. Zo kom je misschien nog wat nieuws over elkaar te weten of vinden jullie misschien wel een heel nieuw, interessant gespreksonderwerp.